Kids&Us Llavaneres

El nostre equip

El nostre equip

El nostre equip
El nostre equip

Preparats per a l’apassionant tasca d’ensenyar anglès als més petits

La nostra prioritat és trobar persones que puguin ensenyar i motivar els nens a aprendre anglès, que connectin i tinguin empatia amb els més petits. Un gran domini de l’anglès, dinamisme, professionalitat, empatia i una gran motivació per la seva feina són les característiques principals del nostre equip docent.

Tot seguit us els presentem:

 • Ingrid Jiménez Directora

  Ingrid Jiménez Directora

  Després d’acabar els meus estudis universitaris vaig decidir marxar a viure als Estats Units, va ser on vaig descobrir la importància de l’anglès per a poder voltar pel món i conèixer noves persones i cultures. Tot i utilitzant l’anglès per la feina que feia de cara al públic no va ser fins que vaig ser mare, i vaig experimentar en primera persona el nostre mètode tan natural i respectuós, que em va deixar al·lucinada i, alhora envejosa de no haver existit quan era petita. Fent el curs de Linda amb el meu fill dins l’aula, em vaig adonar de la capacitat innata que tenen aquests nens i, el potencial tan increïble que podem fer créixer exponencialment donant les eines per a que en un futur, no molt llunyà, puguin tenir aquelles sabates que els faran anar tan lluny com vulguin.

 • Marta Tortosa

  Marta Tortosa

  Vaig créixer en un entorn trilingüe i de seguida vaig començar a desenvolupar la meva capacitat d’entendre les llengües i, és per això que conec la importància de la immersió lingüística durant la infantesa. Vaig estudiar Traducció i Interpretació, fent un Erasmus al Regne Unit, i aquest va ser l’inici de la meva aventura fent de mestra durant molts anys arreu del món (Japó, Nepal...). La meva àmplia experiència i formació en altres disciplines com la música i el teatre encaixen a la perfecció amb la filosofia de Kids&Us permetent-me potenciar l’aprenentatge dels alumnes mitjançant els jocs, les cançons i els balls.

 • Frank Moré

  Frank Moré

  Després d’estudiar Turisme i haver estat treballant com a guia turístic i d’atenció al públic, va ser quan vaig estar al MACBA treballant d’educador on vaig descobrir una nova passió, la de ser mestre. Mentre feia d’educador vaig poder presenciar el potencial i les ganes d’aprendre que tenen els nens i, també les ganes que tinc de formar part d’aquest procés. Amb la meva experiència treballant plenament en anglès i d’altres idiomes puc aportar la meva versatilitat als alumnes mentre aprenen anglès de la millor manera; jugant, cantant i rient.

 • Milena Fontrodona

  Milena Fontrodona

  Actualment estic estudiant Estudis Anglesos a la Universitat i combino les classes amb la meva passió, ser mestra. Sempre m’ha interessat molt l’anglès, fins i tot vaig participar en un programa d’intercanvi quan estava a l’institut i, és per això que m’agrada combinar les meves 2 aficions; l’anglès i l’ensenyament. La vocació de mestra em ve del meu pare, que també ho és, i dels valors que ell ens ha transmès a la meva germana petita i a mi. Als meus alumnes els hi puc aportar un valor afegit ja que gaudeixo moltíssim de l’anglès i, sobretot, d’ensenyar-lo als més petits alhora que aprenc d’ells també.

Compartiu-ho >