Kids&Us Llavaneres

Els casals English&Fun de Kids&Us Llavaneres i Can Masriera t’esperen

Publicat 26/05/2020

Que l’arribada de la COVID-19 ens ha canviat els plans a tots és un fet, però no per això hem deixat de preparar les nostres activitats amb la màxima il·lusió per fer que les vacances d’aquest estiu siguin inoblidables. 

Ja tenim a punt els casals d’estiu English&Fun que farem conjuntament amb Can Masriera a les seves instal·lacions. Unim les activitats d’EDUCA+ amb les activitats exclusives que prepara el nostre equip pedagògic per fer de la setmana la combinació perfecta pels nens i nenes.  

Oferim menys places de les habituals però amb les màximes garanties de seguretat per fer d’aquests casals una experiència inoblidable. Ens hem adaptat, hem creat nous protocols de seguretat i extremarem les precaucions per garantir els nostres objectius principals: la seguretat dels nens i nenes, i l’aprenentatge de l’anglès en un entorn adaptat a les seves necessitats.  

Els casals d’estiu English&Fun de Kids&Us combinen dues activitats igual d’importants: l’aprenentatge de l’anglès i l’activitat física. Aquests casals es dirigeixen a nens i nenes de 3 a 10 anys i sorgeixen de la unió d’una entitat lúdica, Educa+, i Kids&Us Llavaneres, a Can Masriera de Sant Andreu de Llavaneres. 

Durant els English&Fun, Educa+ s’encarregarà de les activitats lúdiques de la tarda i nosaltres, Kids&Us Llavaneres, ens encarregarem de les activitats en anglès del matí, amb continguts únics creats per l’equip pedagògic de Kids&Us. D’aquesta manera, ens submergirem en l’idioma durant quatre hores cada dia d’una manera natural i divertida.  

Per raons de seguretat, aquest any posem a la teva disposició menys places d’English&Fun. Així doncs, si hi estàs interessat o vols més informació, no dubtis en preguntar-nos perquè si hi ha una cosa que la pandèmia de la COVID-19 no ha pogut canviar són les ganes de fer que aquest estiu sigui inoblidable! 

Sabem com és d’important que els nois i noies estiguin en contacte amb l’anglès durant els períodes de vacances; per això durant el mes de juliol, agost i setembre tornen els nostres casals English&Fun.  

Reserva la teva plaça! 

Recorda que estem a la teva disposició per resoldre qualsevol dubte que puguis tenir. Truca’ns al 686254651 o escriu-nos a través del correu electrònic llavaneres@kidsandus.es. 

 

Compartiu-ho >